Uw huid in goede handen
Tel.: 053 – 487 22 24 / 0541 – 76 00 23

Nieuw: CO2 Laser

Fractional laser behandeling

Met een behandeling door middel van een peeling wordt de kwaliteit van de huid aanzienlijk beter, maar diepe rimpels verdwijnen er niet door. Deze diepe rimpels kunnen beter behandeld worden door een CO2 Laser, ook wel Laser Resurfacing.

Om uw huid weer vitaler, jonger en rimpellozer te maken adviseren wij een behandeling met Fractional Laser. Rimpels verdwijnen zonder operatie, chirurgie en injectables met een snelle hersteltijd na de behandeling. Naast huidverjonging wordt de Fractional laser ook ingezet voor het behandelen van littekens, acné littekens, pigmentvlekken, rimpels, ouderdomsvlekken en striae. Plezierige bijkomstigheid is dat er niets aan het karakter van uw gezicht verandert.

Huidtherapie Twente beschikt vanaf januari 2012 over een nieuwe type laser: de MedArt FRx Fractional CO2 Laser. Deze laser kan goed worden ingezet om een huid die vitaliteit en elasticiteit mist, weer steviger en jonger te maken. Met de gefractioneerde laser wordt over het te behandelen gebied een gelijkmatig patroon van gaatjes in de te vervangen huid geschoten. Dit gelijkmatige karakter is van belang om een mooi egaal resultaat te behalen.

 

Deze kleine gaatjes (wondjes) genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. De huid krijgt daardoor haar volle, vitale uitstraling weer terug. Na een Fractional Laser behandeling kan enige zwelling en roodheid (erytheem) van de huid ontstaan die vrij snel weer verdwijnt. De alledaagse dingen kunt u gewoon doen aangezien u na de behandeling gewoon make-up of camouflage aan mag brengen.

Resultaat

Voor het beste resultaat adviseren we meestal 2 tot 4 behandelingen, met een tussenliggende periode van twee tot acht weken.

Risico’s en complicaties

Een behandeling met de Fractional Laser is veilig. U komt niet in aanmerking voor een behandeling als u zwanger bent en borstvoeding geeft.

Huidtherapeuten

De behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten die ingeschreven staan bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH).