Uw huid in goede handen
Tel.: 053 – 487 22 24 / 0541 – 76 00 23

Huidverjonging

Huidverjonging

Huidverjonging staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Een strakke huid zonder rimpels is het modebeeld van vandaag. Hierin wordt nog wel eens overdreven als we bijvoorbeeld kijken naar Amerika, daar is het gebruikelijk dat men al van jongs af aan een cosmetische ingreep laat doen. Dat is gelukkig in onze maatschappij een stuk normaler.

Toch is huidverjonging, een strakke huid en strijd tegen rimpels een groot onderwerp van gesprek en de wens van veel vrouwen. Huidtherapie Twente verschaft diverse behandelmethoden voor huidverjonging waarbij per individu gekeken wordt naar de wensen, de behandelmogelijkheden en de haalbare resultaten. We hanteren prijzen die bijna voor iedereen betaalbaar zijn en worden diverse behandelmethoden eigenlijk steeds meer toegankelijk.

Intakegesprek

Voordat we gaan starten met een behandeling krijgt u altijd een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. In dit gesprek worden alle aspecten zoals uw huid, behandelmogelijkheden, wensen, contra indicaties en de kosten met u doorgenomen. Wij informeren en adviseren u over alle diverse behandelmogelijkheden. Hierbij beschikken wij over de allernieuwste apparatuur en worden de behandelingen uitgevoerd door huidtherapeuten. In het menu van deze pagina vindt u de informatie over de verschillende behandelmogelijkheden en toepassingen.