Uw huid in goede handen
Tel.: 053 – 487 22 24 / 0541 – 76 00 23

Enschede (MST)

Enschede – Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente

Adres: 

Poli dermatologie C 14
Koningsplein 1
7512 KZ  Enschede

Telefoon: 053 – 487 22 24

Vul hieronder uw gegevens in om een afspraak te maken voor deze praktijk:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Verifieer uw aanvraag. Vul de code in (verplicht):
captcha

Parkeergelegenheid:

In de parkeergarage onder het Van Heekplein kunt u, als nieuwe bezoeker van het nieuwe MST straks uw auto kwijt. Een roltrottoir brengt u dan tot in de hal van het ziekenhuis.

De parkeergarage onder het Van Heekplein, met 1.650 plaatsen de grootste ondergrondse binnenstedelijke parkeergarage in Nederland, heeft een extra ingang aan de zuidzijde gekregen. Daarmee komt het aantal ingangen op drie. De zuidelijke ingang is bereikbaar via de Kuipersdijk, ter hoogte van V&D. De nieuwe ingang is vanzelfsprekend ook bedoeld voor bezoekers van de binnenstad.

In de garage krijgen bezoekers en patiënten van Medisch Spectrum Twente via een glazen draaideur toegang tot een roltrottoir dat uit twee delen bestaat. Het eerste deel, zo’n 150 meter lang, brengt ze naar een plek met een trap en lift naar het Koningsplein. U kunt hier ook overstappen op het tweede gedeelte van het roltrottoir met een lengte van tachtig meter. Dat komt via een tunnel uit in het ziekenhuis. Lopend over de roltrottoirs is de afstand van de garage naar Medisch Spectrum Twente in iets meer dan twee minuten af te leggen.

In de garage wordt een aantal invalidenparkeerplaatsen verplaatst naar het gedeelte van de garage op verdieping -2. Waar het roltrottoir begint, komen, net als nu bij de hoofdingang van het ziekenhuis, rolstoelen te staan die bezoekers kunnen lenen. De bewegwijzering naar en in de garage wordt aangepast. Op momenten dat de garage vol is – die kans bestaat op zaterdagen en donderdagavonden – kunnen bezoekers uitwijken naar de parkeergarage op het ziekenhuisterrein aan de Haaksbergerstraat.